Vahinkosaneeraus

Me pidämme huolen että pääset mahdollisimman nopeasti takaisin entistä ehompaan kotiin.
Tutkimme vauriot, selvitämme korvattavuudet, puramme, korjaamme ja laitamme kotisi kuntoon.

Palovahingot

Palovahingon tapahduttua kartoitamme ensin kokonaiskuvan: missä kunnossa palaneet rakenteet ovat, ja miten laajoja ovat veden ja noen aiheuttamat vauriot. Laadimme niistä kartoitusraportin purku- ja puhdistustöiden pohjaksi. Varmistamme myös vakuutusyhtiön korvauspäätöksen ennen jatkotoimiin ryhtymistä.

Säilytettävä irtaimisto luetteloidaan ja siirretään puhdistuksen jälkeen varastoon.

Hajunpoistokäsittelyt, rakenteiden lukkomaalaukset, tilojen osastoinnit ja muut menetelmät ratkaistaan tapauskohtaisesti. Jälleenrakentamisesta teemme sinulle selkeän urakkatarjouksen.

Vesivahingot

Vesivahinkojen korjaus alkaa yleensä vahinkokartoituksella, jossa selvitetään vahingon syy, laajuus ja korvattavuus. Määrittelemme kanssasi purku- ja kuivausalueen rajat. Ennen purkua osastoimme tilat ja asennamme alipaineistuksen pölyhaittojen vähentämiseksi.

Purkutyön jälkeen asennetaan koneellinen kuivaus. Vesivahinkokartoittaja tekee mittauksia kuivumisen edetessä. Kun tila on todettu kuivaksi, alkaa korjausrakentaminen.

Muista ennen korjausta:

Vesivahinkoremonttiin on hyvä varata riittävästi aikaa, sillä kuivaustöiden kestoa on vaikea ennakoida tarkasti. Uusien pintamateriaalien valinta on myös syytä tehdä hyvissä ajoin. Saat meiltä kattavan listan rautakaupoista, joissa materiaaleja voi vertailla ja hankkia. Kun tuotenumerot ovat tiedossa, asentajamme hakevat tavarat ja toimittavat ne kohteeseen.